Eventhuis

Project

Eventhuis

Merk

Uw merk

Categorie

Virtual Experience
Hoe maak je van een virtueel event een live experience? En hoe versterk je het gevoel van live verbondenheid met je doelgroep?

We zullen ons zelf als het ware opnieuw moeten uitvinden, nu live bijeenkomsten voorlopig van de baan zijn. Zelfs als er vanaf september wat verruiming zou komen in de regelgeving, dan zal een event voor een wat grotere doelgroep nog geruime tijd lastig zijn, zo verwachten wij.

Wij geloven niet zo in de anderhalve meter events. Wat je ziet is dat zo’n beetje iedere speler in onze branche aan het nadenken is over hoe we nu verder moeten. Logisch, afwachten is op dit moment het slechtste medicijn. Volgens ons kun je alle initiatieven en concepten die nu worden gelanceerd grofweg verdelen in twee categorieën: aan de ene kant zie je ideeën voor events, opstellingen en crowd control welke voldoen aan zeg maar de 1,5 meter richtlijnen en aan de andere kant zie je concepten op virtueel vlak, waarbij je mensen niet fysiek bij elkaar brengt.

Wij geloven echt wel dat je met veel kennis, creativiteit en inventiviteit veel kan reguleren, maar wat wij missen in die hele discussie is de beleving. Wat blijft er nog over van jouw live beleving als je naar een event gaat wat gedomineerd wordt door looproutes, plexiglas en overal strepen en lijnen op de grond die ervoor moeten zorgen dat je toch maar vooral die afstand kunt waarborgen? Ga je daar met plezier naar toe? Ga je daar überhaupt naar toe als je weet dat er altijd wel ergens kans is op besmetting, hoe goed alles ook is voorbereid? Wij denken dat dat pas weer gaat gebeuren als er een werkzaam vaccin is.

Vandaar dat wij vol inzetten op virtueel als basis, gewoon vanuit huis. Met onze jarenlange ervaring in live, zijn we op zoek gegaan naar elementen, toevoegingen, extensies, die van een virtueel event een live experience maken. Wij zijn ervan overtuigd dat door het verrijken van virtuele events met live elementen je de beleving enorm kan vergroten. En daarmee het effect van je virtual event. Die ideeën lichten we graag in een korte presentatie toe, virtueel uiteraard.

Contact ons via info@verwiel.nl, 073 200 11 30 of onderstaand formulier.