Stagiair(e) Projectmanager Events

Functie

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Dan zijn wij op zoek naar jou!

"Tijdens mijn stage bij Verwiel stond het ontdekken van de evenementen branche centraal. Ik kreeg veel vrijheid waardoor ik mijzelf en de branche beter heb leren kennen. Een stage bij Verwiel is een boost voor je ontwikkeling. Ik zou het iedereen aanraden!"
Julia van Steijn
Stagiaire Verwiel 2022-2023

Wie zijn wij 

Wij zijn Verwiel – the creative agency. Een specialist in live communicatie, wij organiseren online/hybride/live events en campagnes. Al ruim 20 jaar mogen wij hele gave projecten realiseren voor een breed scala aan mooie opdrachtgevers. Dit doen we met een enthousiast team van zes personen dat geregeld uitgebreid wordt met freelance medewerkers. Geen klant, project of dag is hetzelfde bij Verwiel – the creative agency! We werken voor diverse merken zoals: Mastercard, Oracle, Wavin, ASML, TP Vision en meer. 

Werkzaamheden

Als stagiaire van Verwiel sta je midden in de organisatie, je bent de spin in het web. Alles komt bij jou voorbij, zo zie je onze events ontstaan van concept fase tot eindproduct. Het begint met jouw creativiteit bij de brainstorm, vervolgens ga je kijken naar de mogelijkheden en vervolgens ga je het concept visueel maken door het maken van een presentatie. Naast het voorbereidende werk ben je uiteraard ook tijdens de events aanwezig om hier het verschil te maken.

Kortom, jij houdt je dagelijks bezig met;

 • het opteren en aanvragen van entertainment, locaties en leveranciers
 • het opstellen van draaiboeken en call sheets
 • de communicatie met leveranciers en opdrachtgevers
 • algemene officemanagement taken
 • planningen, briefings én je houdt het overzicht op alle (lopende) opties/afspraken

 

Jij bent…

 • communicatief sterk en een échte teamplayer
 • handig met Powerpoint, Excel en Word (ben je ook handig met Photoshop? mooi meegenomen;-))
 • sterk in de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift
 • een echte aanpakker en je voert je taken met precisie uit
 • stressbestendig, enthousiast, representatief en professioneel
 • oplossingsgericht in je denken en doen
 

Opdrachtomschrijving

Als stagiair(e) bij Verwiel ben je een onderdeel van het team, je staat midden in de organisatie en krijgt alle events van A tot Z mee. Je krijgt voldoende vrijheid om je eigen meerwaarde te creëren binnen het team. Naast alle projectmanagement taken staan wij ook open voor eigen nieuwe initiatieven, en geven we je de vrijheid om eigen ideeën te ontwikkelen.

Wij bieden

Een leerzame meewerkstage, met marktconforme stagevergoeding, vanaf het najaar 2023 – startdatum in overleg te bepalen aan de hand van onze event agenda. Hierdoor kun jij het maximale uit je stage halen. Onze voorkeur gaat uit naar een stageperiode van minimaal 20 weken.

Laat je niet weerhouden om contact met ons op te nemen als er in jouw situatie sprake is van een andere start- en/of eindtijd van je stageperiode!

Enthousiast?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en lijkt het je leuk om binnen ons dynamische bedrijf stage te komen lopen? Mail dan je motivatie en sollicitatiebrief naar Britt van Alphen via britt@verwiel.nl en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een persoonlijke (of online) kennismaking. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *