Jubileum Havero Hoogwegt 100 jaar

Project

Jubileum Havero Hoogwegt 100 jaar

Merk

Havero Hoogwegt

TYPE

Jubilee

Michelin sterren
0
Gasten
3
Gemiste strafschoppen
0
Boten
0

Een 100-jarig jubileum kan je niet zomaar aan je voorbij laten gaan. 

Havero Hoogwegt wilde dit unieke moment aangrijpen om een belangrijke groep internationale klanten, leveranciers, medewerkers en zakenpartners uit te nodigen om naar Amsterdam te komen.

En dat deden ze! 200 belangrijke relaties uit 30 landen genoten van een bijzondere dag, vol verrassingen. 

Verwiel was van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van het concept, de creatie en de productie van dit volledig op maat gemaakte programma.

De dag begon met een symposium in het BIMhuis, geleid door Sofie van den Enk, waar gasten als Eric Scherder en Barbara Baarsma hun inzichten deelden. Bij een bijzonder jubileum hoort ook bijpassend vervoer; na het symposium werden de gasten met historische boten naar de dinerlocatie, het Scheepvaartmuseum, gebracht. 

Tijdens de avond werden de gasten getrakteerd op een 2-sterren diner door Select Catering in samenwerking met de culinaire staf van Restaurant De Bokkedoorns. Met tussen de gangen door verschillende entertainment acts. Met onder andere een optreden van Comppagnie des Quidams uit Frankrijk en een swingend optreden van Dennis van Aarssen met zijn Bigband. Uiteraard konden de strafschoppen tijdens de WK kwartfinale Nederland-Argentinië niet genegeerd worden, deze werden geprojecteerd op de grote wanden van de binnenplaats. Het jubileum werd afgesloten met een afterparty.

 

Fotografie: Nico Alsemgeest