OVER ONS

“Inspire Your Audience”

Inspiratie is voor ons het uitgangspunt in al ons werk.
Door inspiratie activeren, motiveren en mobiliseren wij uw doelgroep.
Groot of klein, nationaal of internationaal, intern of extern.

Wij zijn uw partner in live communicatie.

Verwiel – the creative agency is lid van IDEA en preferred partner van
het Genootschap voor Eventmanagers:

Verwiel: lig van IDEA: Independent Dutch Event Association

Mastercard | Money 2020 Dinner

Mastercard | Money 2020 Dinner

Na de openingsdag van Money 20/20 in de Amsterdamse RAI nodigt Mastercard Nederland jaarlijks ruim 150 toprelaties uit in het Scheepvaartsmuseum voor een bijzonder relatie-event.

Meelunie | 150-jarig jubileum

Meelunie | 150-jarig jubileum

Meelunie viert haar 150-jarig bestaan op geheel eigenwijze Meelunie-wijze. Wij ontwikkelden een volledig op maat gemaakt programma voor 250 internationale gasten op diverse locaties in Amsterdam.

Porsche | Historic Grand Prix

Porsche | Historic Grand Prix

Voor Pon Automotive werken wij al enkele jaren als preferred partner in live communicatie.

Zo verzorgen wij sinds 2015 de hospitality area voor Porsche tijdens de Historic Grand Prix op het circuit van Zandvoort.

Nike

Nike

Voor Nike Europe zijn wij een creatieve partner in stage design, storytelling en regie. Van Shanghai tot Orlando en van Athene tot Portland; wij ondersteunen Nike in creativiteit en executie van hun live communicatie momenten.

Mastercard | Lancering Gault&Millau gids 2019

Mastercard | Lancering Gault&Millau gids 2019

Gault&Millau lanceert haar nieuwe restaurantgids met een bijzonder diner. Partner Mastercard ziet in deze culinaire avond een uitstekend platform om haar commitment met het World Food Programme van de Verenigde Naties verder invulling te geven.

KVK | Festival van onze Ambitie

KVK | Festival van onze Ambitie

In een tijd met veel veranderingen wordt er een groot beroep gedaan op de flexibiliteit en veerkracht van de medewerkers. Wij ontwikkelden een krachtige interne communicatiecampagne voor juist deze medewerkers.

BMW Nederland | Introductie nieuwe modellen

BMW Nederland | Introductie nieuwe modellen

In opdracht van BMW Group Nederland ontwikkelden wij spraakmakende events ter gelegenheid van de Nederlandse introducties van de BMW 7-Serie, 5-Serie, 3-Serie en 1-Serie. Van 4.500 genodigden in de HMH tot meer dan 1.000 proefritten op een speciaal gebouwd paviljoen, midden in de natuur tot aan een sneak preview in verlaten Romney loodsen.

Espria | Mooie mensen – mooie wensen

Espria | Mooie mensen – mooie wensen

Espria, een organisatie in de thuiszorg, wilde haar medewerkers bedanken middels een bijzonder event. Wij ontwikkelden ‘Mooie Mensen – Mooie Wensen’, een op maat gemaakt theaterprogramma. Angela Groothuizen vervulde in een live programma bijzondere wensen van medewerkers.

Enexis | 1XS – Enexis Samen Een

Enexis | 1XS – Enexis Samen Een

Voor Enexis Groep organiseerde wij bijzondere personeelsevenementen voor zo’n 3.500 medewerkers. Van een eigen open lucht festival in Bussloo tot een indoorfestival met verschillende sferen en een spetterende finale.

Bijzonder stage design

Bijzonder stage design

Voor een nieuwe opdrachtgever realiseerden wij een bijzonder stage design in Como, Italië. Hier werd een groep van exclusieve partners ontvangen voor een inspirerend programma. Wij ontwikkelden een bijzonder stage design met high res LED panelen, waardoor de content op een krachtige wijze tot leven kwam.

Preferred Supplier

Preferred Supplier

Voor een grote Nederlandse multinational werken wij al jaren als preferred supplier.

De diversiteit aan werkzaamheden is enorm. Van productintroducties tot sales trainingen en van een jubileumprogramma tot een internationale interne competitie; wij zijn partner in de ontwikkeling, productie en realisatie van live communicatie.

Backstage

Backstage

Live events betekent altijd première. Alles in èèn keer goed, er is geen tweede kans. Dan moet je dus blind kunnen vertrouwen op je partners in productie en crew. Work hard – play hard; samen met een dedicated crew maken we het waar. Iedere keer weer. Een eerbetoon aan de mensen achter de schermen.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor inspirerende merken en organisaties.

Vaak als preferred supplier; wij geloven immers sterk in de kracht van langlopende relaties.

Dit is een selectie van de merken en organisaties waar wij voor werken:


Wij zijn Verwiel!

Omdat we experts zijn in live communicatie ontmoeten we u het liefst persoonlijk.